Betöltés...

Savio Sonar Pro USB Mikrofon

Ár: 17.460 Ft

A SONAR PRO gamer mikrofon ideális eszköz a hangfelvételek rögzítéséhez. Beépített popszűrővel rendelkezik a hangtorzulás megakadályozására, valamint ütésgátló ketreccel, amely védelmet nyújt az íróasztalon vagy asztallapon véletlenül bekövetkező ütések rögzítése ellen. A mikrofonon található kényelmes be-/kikapcsoló gomb segítségével anélkül vezérelheti a készüléket, hogy ki kellene húznia a számítógépből vagy konzolból. Ezenkívül a beépített hangkártya és a kardioid mikrofon jellemzői ideálisak a streamelők, online játékosok vagy podcasterek számára. Ráadásul ez egy plug & play eszköz. Működik, amint csatlakoztatja a számítógéphez vagy laptophoz. Emellett az 1,8 méteres USB-kábel biztosítja a kényelmet és a komfortot.

Beépített pop filterA Savio SONAR PRO mikrofon beépített popszűrővel rendelkezik, amely megakadályozza a hangfelvételek robbanásszerű hangok elhangzása által okozott torzulását, és megvédi a mikrofont a nyál felgyülemlésétől.
Anti-Shock kosárKedvenc címeink játékmenete néha nagyon izgalmas tud lenni. Ezért az anti-shock kosár elengedhetetlen kiegészítője minden mikrofonnak. Ennek köszönhetően a mikrofon nem fogja felvenni a nem kívánt rezgéseket a felvételen. Még hangos egérmozgások vagy az asztallaphoz ütköző kézzel való ütközés esetén is, és csak tiszta hangot rögzít.

Az érintéses némító gomb a Sonar Pro játékmikrofon további előnye.A készülék alján található gomb lehetővé teszi, hogy gyorsan és kényelmesen szüneteltesse vagy visszatérjen a felvételhez anélkül, hogy belépne a mikrofon rendszerbeállításaiba vagy kihúzná azt az USB-portból.
A Sonar Pro játékmikrofon kiváló minőségű felvétellel rendelkezikOlyan mikrofont hoztunk létre, amely a legmagasabb minőségű alkatrészek felhasználásával garantálja a felvett hangok eddig nem látott mélységét. A mikrofon akár 48 kHz-es mintavételi sebességet is kínál, a hangminőségért pedig egy további beépített hangkártya felel. Ezenkívül kardioid karakterisztikát alkalmaztunk a mikrofonhoz. Ezért a mikrofon tökéletesen alkalmas kedvenc játékainak streamelésére, podcastok vagy baráti beszélgetések rögzítésére.

Tovább
Tulajdonságok
Termék: Egyéb
 
Feladás dátuma: 2024.04.30
Eddig megtekintették 23 alkalommal

Szórakoztató és egyéb elektronika rovaton belül a(z) "Savio Sonar Pro USB Mikrofon" című hirdetést látja. (fent)