Betöltés...

Blaupunkt IR50DAB Internet Rádió

Ár: 58.030 Ft

A Blaupunkt IR50DAB internetes rádió nemcsak egyedi kialakításával nyűgözi le Önt, hanem korlátlan lehetőséget biztosít tematikus állomások keresésére, kedvenc zenetípusának sugárzására, vagy az országnév alapján megtalálható helyi rádióállomások hallgatására. A podcastok rajongói örömmel hallgathatják kedvenc műsoraikat a világ minden tájáról, témakörök, pl. üzlet, oktatás, család vagy gyerekek, vagy ország szerint keresve.

A készülékben megvalósított tökéletes megoldás a beépített Spotify Connect funkció, amely lehetővé teszi a Spotify alkalmazás használatát egy másik mobileszközre, pl. okostelefonra vagy táblagépre telepített, az IR50DAB internetes rádióval azonos Wi-Fi hálózatra csatlakoztatott Spotify alkalmazással. Ezzel a funkcióval a dalok és lejátszási listák sokkal jobban fognak szólni, mint az okostelefonon vagy a táblagép hangszóróin. Egy másik érdekes funkció az UPnP (Universal Plug and Play) protokolltámogatás, amely lehetővé teszi a laptop csatlakoztatását az IR50DAB-hoz, és a merevlemezen tárolt zenefájlok vezeték nélküli lejátszását.

Az IR50DAB rádió Bluetooth funkciója lehetővé teszi a zenefájlok gyors és vezeték nélküli átvitelét telefonról, tabletről vagy webes streaming platformokról. Az IR50DAB modell emellett a burkolat hátoldalán USB-porttal rendelkezik (amely legfeljebb 64 GB-os tárolóeszközöket támogat), amely lehetővé teszi az USB-meghajtókon tárolt hangfájlok többféle formátumának lejátszását, pl. WAV/WMA/WMA/MP3/FLAC/ACC.

Ez a készülék beépített DAB+ tunerrel is rendelkezik a digitális rádiójelek zaj- és torzításmentes vételéhez, így biztosítva a legmagasabb hangminőséget. Ha a WiFi vagy a DAB+ digitális rádiójel nem áll rendelkezésre, az IR50DAB egy hagyományos analóg FM-tunerrel is működhet, az RDS funkcióval, amely minden szükséges információt megjelenít, beleértve a dátumot és az időt, az aktuális zeneszám címét és szerzőjét. A rádiójel a beépített teleszkópos antennával fogható.

Az IR50DAB a könnyű kezelhetőség érdekében két kényelmes gombbal és gombokkal rendelkezik a felső panelen. Ezek segítségével gyorsan hozzáférhet a készülék minden további funkciójához, például az ébresztőóra beállításaihoz, ami minden napi tevékenységhez hasznos. Az ébresztőóra többféle beállítási lehetőséget kínál, pl. egyéni ébresztési idő beállítása (hétfőtől péntekig, hétvégén, minden nap) és az ébresztőhang kiválasztása (csengő, dallam vagy bármely, a készülékben elérhető hang). A felhasználó beállíthatja az ébresztés hangerejét vagy a szundi funkciót is. Az IR50DAB modell emellett automatikus kikapcsolási funkcióval is rendelkezik, ami hasznos azok számára, akik az éjszakai órákig podcastokat hallgatnak. A beállításoktól függően a készülék 5 és 120 perc között kapcsolhat ki.

A készülék távirányítóval vagy kompatibilis mobilalkalmazással történő vezérlésének lehetősége kényelmes működést biztosít, és lehetővé teszi a beállítások kanapéról történő módosítását. A 2 x 10 W RMS kimeneti teljesítmény garantálja a lejátszott zeneszámok megfelelő hangerejét, a hangzás beállításához pedig az equalizer használható. A nagyméretű és áttekinthető, 2,4″-es színes TFT-kijelző állítható fényerővel biztosítja a kényelmes működést és a gyors hozzáférést minden szükséges információhoz, beleértve az időt, az időjárást, a zeneszámok címét és az aktuális rádióállomás logóját is. A rádióállomástól függően a zeneszám eredeti albumborítója is megtekinthető. Az IR50DAB emellett audiokimenetet is kínál, amellyel a készüléket régebbi típusú erősítőhöz vagy AV-vevőhöz csatlakoztathatja. Így új funkcionalitást kap.

Az IR50DAB tervezésénél a felhasználóra helyezték a hangsúlyt, hogy ne csak a magas hangminőséget, hanem a készülék modern megjelenését is biztosítsák. A fehér és a fa részek klasszikus kombinációjával ez a rádió nagyszerűen és stílusosan fog mutatni bármilyen belső térben, még akkor is, ha az a legminimalistább. A többnyelvű menü segíti a rádió kényelmes konfigurálását és mindennapi használatát.

Élvezze kedvenc dalait több streaming platformról és rádióállomásról otthonában!

Tovább
Tulajdonságok
Termék: Rádió
 
Feladás dátuma: 2024.04.30
Eddig megtekintették 48 alkalommal

Szórakoztató és egyéb elektronika rovaton belül a(z) "Blaupunkt IR50DAB Internet Rádió" című hirdetést látja. (fent)

Hasonló hirdetések