Betöltés...

Sencor SLE 32S801TCSB webOS Smart LED Televízió, 81 cm, HD Ready

Ár: 66.490 Ft

A SENCOR TV-k új sorozata a webOS operációs rendszeren fut, amelyet négymagos ARM Cortex processzor hajt. Ez a népszerű operációs rendszer a koreai LG cég műhelyéből származik, és világszerte több millió felhasználó sokéves tapasztalata bizonyítja. Nagyon felhasználóbarát, gyors és intuitív a vezérlés. A felhasználók számára a fő előny a nagyszámú alkalmazásból való választás. Természetesen elérhető a Netflix filmtartalma, az Amazon Prime videók és a népszerű IPTV szolgáltatások.

Dizájn és kényelem a magic control segítségével
Az ehhez a modellcsaládhoz tartozó HD modellek keret nélküli kialakításukhoz illeszkednek bármilyen belső térhez, és kétségtelenül otthona ékkövei lesznek. A csomagban a szokásos távirányító található. A Magic Control külön is megvásárolható. Egyszerűen kattintással, rámutatással, görgetéssel vagy akár hangutasítások használatával válthat programokat, kereshet új tartalmat, és használhat más szolgáltatásokat. A Magic Controller a HDMI-CEC vezérlést támogató csatlakoztatott eszközök vezérlésére is használható. Így kevesebb időt kell töltenie az összetett menükben való kereséssel vagy a megfelelő vezérlő megtalálásával.

Élesebb, mint valaha
Az új SENCOR TV sorozat még jobb filmélményt nyújt, mint azt el tudná képzelni. Megnézheti kedvenc műsorait vagy filmjeit nagy felbontású HD készenlétben, 1366 x 768 pixelben, például műholdról, BluRay™ lejátszóról, az integrált multimédiás központ segítségével vagy földi vételen keresztül a DVB-T2 HEVC szabvány szerint. A webOS operációs rendszerrel rendelkező SENCOR TV-k támogatják a nagy dinamikatartományú (HDR) jelelosztást, amely minden eddiginél sokkal valósághűbb megjelenítést biztosít. Ezekkel a technológiákkal biztosan nem marad le egyetlen részletről sem.

Alkalmazás
Böngésszen a webhelyen, töltse le és használja a kiválasztott alkalmazásokat, vagy egyszerűen csak játsszon olyan játékokkal, amelyek elérhetőek az előre telepített áruházban. Vannak még világhírű alkalmazások NEXFLIX, Amazon Prime video, Youtube vagy a cseh Skylink CZ, Television Seznam, SledovaniTV, Pohádky, Lepší.TV, Kuki és mások, így a legigényesebb felhasználó is biztosan választ.

Netflix
A NETFLIX előre telepített alkalmazással annyi filmet és műsort nézhet, amennyit csak akar, amikor csak akar, és minden reklám nélkül. A Netflix egy fizetős streaming szolgáltatás, amely díjnyertes sorozatok, filmek, dokumentumfilmek és egyebek széles skáláját kínálja. Több mint 4500 film, sorozat és dokumentumfilm található a kínálatban, a kínálat pedig napról napra bővül!

Youtube
A Youtube a legnagyobb internetes videomegosztó szerver. Mostantól kényelmesen nézheti kedvenc csatornáit és videóit a tévén lévő alkalmazáson keresztül, és egyszerűen vezérelheti őket a távirányítóval.

AI Thinq és Smartphone app
Az intelligens LG AI ThinQ technológiának köszönhetően az élet sokkal kényelmesebb. Az AI ThinQ segít igazán praktikusan használni a tévét. A kiválasztott hangsegéddel irányíthatja a csatlakoztatott háztartását, és ízlése szerint élvezheti a szórakozást. A Google Assistant, az Alexa vagy az Apple Airplay támogatása magától értetődő.

Kapcsolódás
Az intelligens interfész elkápráztatja és magával ragadja intuitivitásával és gyors működésével. Természetesen ez a TV kábelen vagy beépített vezeték nélküli WiFi modulon keresztül csatlakoztatható a LAN-hoz, így néhány perc alatt „online” lehet. A TV-élmény kiterjesztése érdekében csatlakoztassa a TV-t házimozihoz Bluetooth-on keresztül.

HBBTV
A HbbTV Hybrid Broadcasting-nek köszönhetően számos lehetőség áll rendelkezésére kedvenc műsorainak és sorozatainak megtekintésére az ezt a funkciót támogató TV-csatornák archívumából.

Jellemzők:
Képernyő:
- TV típusa: LED
- Képátló (cm): 80 cm
- Képátló (inch): 32 inch
- Képarány: 16:9
- HD felbontás: HD Ready
- Felbontás: 1366 x 768 pixel
Tuner:
- DVB-T
- DVB-T2
- DVB-C
- DVB-S
- DVB-S2
- Elektronikus műsorújság (EPG)
- Teletext

Hang:
- Dolby Digital

Funkciók:
- Operációs rendszer: webOS

Csatlakozók:
- HDMI
- USB csatlakozó
- Ethernet
- Wi-Fi
- Optikai hang kimenet
- Fejhallgató csatlakozó
- CI+ interfész

További tulajdonságok:
- HDMI bemenetek száma: 3 db
- USB portok száma: 2 db
- VESA szabvány: 200 x 100 mm

Tovább
Tulajdonságok
Termék: Tv-k
 
Feladás dátuma: 2024.04.30
Eddig megtekintették 42 alkalommal

Szórakoztató és egyéb elektronika rovaton belül a(z) "Sencor SLE 32S801TCSB webOS Smart LED Televízió, 81 cm, HD Ready " című hirdetést látja. (fent)