Betöltés...

Asus ROG Carnyx Mikrofon

Ár: 68.890 Ft

A ROG Carnyx egy professzionális minőségű kardioid USB-mikrofon, amely 25 mm-es kondenzátorkapszulával és 192 kHz/24 bites mintavételezési frekvenciával rendelkezik a természetes és gazdag hangzás érdekében.
A Carnyx tiszta és megszakítás nélküli felvételt biztosít az alacsony frekvenciájú zajt csökkentő felüláteresztő szűrőnek, a beépített popszűrőnek, amely megakadályozza a hangrobbanást, valamint a fém lökéstartónak köszönhetően, amely minimalizálja a külső rezgéseket.
Amellett, hogy stúdió minőségű felvételeket készít, a Carnyx egy intuitív, egyérintéses némítógombbal és többfunkciós vezérlőgombbal is rendelkezik, hogy a felvételi és streamelési élményt a következő szintre emelje.
A hagyományos mikrofonokhoz képest a Carnyx nagyobb, 25 mm-es kondenzátorkapszula javítja az alacsony frekvenciájú teljesítményt, és gazdag, természetes és meleg énekhangokat ad.
A veszteségmentes hangfeldolgozás támogatja a magas, 192 kHz-es / 24 bites mintavételezési frekvenciát, így biztosítva a hangminőség minden árnyalatát tükröző, nagy hangminőségű hangvisszaadást.
A kardioid poláris mintázat kiemeli az elölről érkező hangokat, és minimálisra csökkenti az oldalról és hátulról érkező hangfelvételt, így a Carnyx tökéletes egyéni közvetítésekhez, játékosokhoz és podcasterekhez.

Tovább
Tulajdonságok
Termék: Egyéb
 
Feladás dátuma: 2024.04.30
Eddig megtekintették 14 alkalommal

Szórakoztató és egyéb elektronika rovaton belül a(z) "Asus ROG Carnyx Mikrofon" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK:
Usb