Betöltés...

NewStar KEYB-V100 TV konzol kiegészítő billentyűzet- és egér tartó Ezüst

Ár: 38.270 Ft

A NewStar billentyűzet és egér tartó, a KEYB-V100 modell univerzális tartó billentyűzetekhez és egerekhez. Ez a tartó remek választás, ha a konzolok falra, mennyezetre vagy asztalra történő felszerelésére van szükség. Ez a konzoltartó ideális bármilyen fal-, mennyezet- vagy asztali tartóhoz kombinálni, amely a VESA 75x75mm furatmintával használható.

Válassza ki a szükséges fal-, mennyezet- vagy asztali tartót, és kombinálja a billentyűzettel és az egér tartójával. Kombinálni kell a billentyűzetet, az egeret és a monitort? Adja hozzá adapterünket, a KEYB-V100RACK-et, és minden kombináció lehetséges. A bemutatott példa a NewStar síkképernyős asztali tartó, az FPMA-D940HC modell, a KEYB-V100 (75 cm x 23 cm) és a KEYB-V100RACK kombinációjával. A KEYB-V050 (50 cm x 23 cm) telepítése hasonlóan működik.

A rögzítést bal- és jobbkezes felhasználók számára egyaránt elrendezték. Bármely billentyűzet és egér használható ezzel a konzollal.

Ergonomikus rögzítéssel elkerülhetőek a nyak- és hátpanaszok. Ideális irodákban, pultokban vagy recepción történő használatra.

Az összes telepítési anyagot a termék tartalmazza.

Tovább
Tulajdonságok
Termék: Tv-k
 
Feladás dátuma: 2024.04.30
Eddig megtekintették 16 alkalommal

Szórakoztató és egyéb elektronika rovaton belül a(z) "NewStar KEYB-V100 TV konzol kiegészítő billentyűzet- és egér tartó Ezüst" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: