Betöltés...

Gamer asztali digitális LED kijelző applikációs vezérléssel

Ár: 18.990 Ft

Gamer asztali digitális LED kijelző applikációs vezérléssel - 16x16 pixel
Kijelző Funkciók: Kreatív graffiti; animációk és szöveg szerkesztése, ébresztőóra, személyre szabott ébresztőhang, idő és dátum beállítás, stopper, visszaszámlálás, óra kijelzés, hirdetőtábla, előre beállított üzenetek, hangulatfény mód, zenei ritmus.
Pixel Art Digitális Keret: Ez a digitális keret szórakoztató és hasznos technológiát kínál. Használhatja intelligens fali óraként, visszaszámláló hirdetőtáblaként, lámpaként vagy zenei vizualizátorként. A legnagyobb szórakozás azonban a saját tervezésű pixelművészet megjelenítése, amit az alkalmazáson keresztül hozhat létre.
Könnyű Beállítás: A készülék készen áll a használatra, egyszerűen beállítható és kezelhető. Számos módon jelenítheti meg ezt az elegáns, matt fekete keretet. Tartalmaz egy hátulra szerelhető állványt, ami nagyon kényelmes, valamint falra akasztható részt is.
Közösségi Forrásból Származó Kreatív Képek: Számos lenyűgöző animáció áll rendelkezésre. Videójáték-rajongók számára kiválóan illeszkedik a számítógépes setup fölé. Az alkalmazásban elérhető számos pixelművészi alkotás közül válogathat. A nem játékosok számára is bőséges választék van, például megnyugtató naplementék és lazító cseresznyevirágok.
Saját Pixel Animációk Készítése: Kiváló módja a kreativitás fejlesztésének. A Felfedezés fülön saját képeket, animációkat és görgethető szöveges üzeneteket tervezhet, széleskörű lehetőségekkel. A zeneileg kreatív emberek számára még egy DJ mixer is rendelkezésre áll!
Nagyszerű Ajándék Ötlet: Remek kis tárgy az íróasztalra, a rendelkezésre álló animációk és művészetek sokfélesége korlátlan. Kiváló ajándék lehet karácsonyra, Halloweenre vagy születésnapra régi számítógépek vagy retro játékok kedvelőinek.
Pixle Fényképkeret: 16x16 teljes RGB LED panellel rendelkezik. Az iDotMatrix Smart Mobile Applacation segítségével átalakítható Pixel Art vászonná, intelligens ébresztőórává, LED óra visszaszámlálóvá, hirdetőtáblává, éjszakai fényként és sokoldalú eszközként

Tovább
Tulajdonságok
Termék: Egyéb
 
Feladás dátuma: 2024.04.25
Eddig megtekintették 7 alkalommal

Szórakoztató és egyéb elektronika rovaton belül a(z) "Gamer asztali digitális LED kijelző applikációs vezérléssel" című hirdetést látja. (fent)