Betöltés...

Eladó földterület Putnok, Putnok

Ár: 559.000.000 Ft

Eladó Putnokon 26,74 ha gyümölcsös.
A gyümölcsös értelemszerűen gyümölcs termesztéssel foglalkozik, illetve gyümölcs és díszfa csemete árusítással, emellett üzemel egy léüzem is.
Termelés történik almából, szilvából, körtéből, somból, és bodzából. Emellett működik egy faiskola is. A területen található egy HANY M2ES hűtőház, ami egy 16-16 vagonos, ULO rendszerű 2 kamrás szabályozott légterű hűtőegység. A tárolásban segít 400 db 3q-ás láda és 500 db M30 -as rekesz. Rendelkezik a gyümölcsös egy saját léüzemmel, amiben saját márkás ivólevet lehet előállítani. Az üzemnek minden munkafolyamathoz megfelelő erő és munkagépe van.
A gyümölcsössel eladó a komplett géppark is, illetve igény szerint a cég is és az ott dolgozó munkarővel együtt is van lehetőség a tulajdonos váltásra. A leendő tulajdonosnak így nem kell egy új dolgot felépítenie.
Természetesen lehetőség van arra is , hogy csak a gyümölcsösre tartanak igényt a cég és munkaerő nélkül.
A gyümölcsöshöz a 26-os főútról lehet bemenni, a magánterületen az utak murvával szórtak, néhol aszfaltozottak, az év minden szakában jól megközelíthetőek.
Várja azokat az érdeklődőket, akik tettre késznek érzik magukat, hogy felvirágoztassanak egy ilyen sokrétű vállalkozást. Kérésre van lehetőség részletesen megtekinteni a gépparkot, gyümölcstermesztésről adatokat.
Vevőink részére INGYENES, bank semleges hitelügyintézést biztosítunk. ...TOVÁBBI, TÖBBEZRES INGATLAN KÍNÁLAT: www.gdn-ingatlan.hu - GDN azonosító: 356986
Tulajdonságok
Település: Putnok
A hirdető: Ingatlaniroda ajánlatából
Értékesítés típusa: Eladó
Utca: Putnok
A hirdető kérése: Ingatlanközvetítő vagyok - keresse fel Irodánkat!
 
Feladás dátuma: 2024.04.20
Eddig megtekintették 111 alkalommal

Termőföld rovaton belül a(z) "Eladó földterület Putnok, Putnok" című hirdetést látja. (fent)

Kapcsolat a hirdetővel

Telefonszám: Kattintson a megtekintéshez...

Üzenet

E-mail küldése a hirdetőnek:
Az üzenet küldéséhez, kérem jelentkezzen be!

Az üzenet:*
kód
Írja be a képen látható számokat:
* Kötelezően kitöltendő adat.
A hirdető összes hirdetése: GDN Ingatlanhálózat