Betöltés...

IdeallStore® vadászmachete készlet, Knife of Mind, rozsdamentes acél, ezüst, 46 cm és szivacs nunceag

Ár: 9.700 Ft

IdeallStore vadászpad, Knife of Mind Az IdeallStore®közepes méretű machete, amely tökéletes fák és kisebb ágak tisztítására a mezőn, vadászeszközként vagy halászfelszerelésként.
Rozsdamentes acél penge a penge korrózió elleni védelmére. A fogantyú tartós műanyagból készül, csúszásmentes textúrával, amely minden körülmények között biztonságos fogást biztosít. A machete tartós nejlonhüvely kíséretében van.
Hosszúság: 46 cm (penge: 31 cm; markolat: 15 cm)Penge szélessége: 5.5 cm Penge vastagság: 0.3 cm Súly: 400g A penge acélból készül A hüvely ökológiai anyagból készülNunceag A Nunceagtökéletes edzéshez, kortól vagy rangtól függetlenül. Az erős lánc és a sima rögzítőrendszer mellett ez a nunceag még a masztiffokat is lenyűgözné a nunchakok művészetében. Különböző stílusokban kapható, ez a nunceag minden bizonnyal lenyűgözi Önt. Tartós és könnyen használható. Specifikáció: Nunceag súly: 100 g Nunceagméret: 2x30 cmA csomag tartalma:1 x acéllánc nunceag 1 xvadászmachete

Tovább
Tulajdonságok
Kínálat: Egyéb vadászfelszerelés (kések, lámpa stb.)
 
Feladás dátuma: 2024.04.30
Eddig megtekintették 34 alkalommal

Vadász rovaton belül a(z) "IdeallStore® vadászmachete készlet, Knife of Mind, rozsdamentes acél, ezüst, 46 cm és szivacs nunceag" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK:

Az oldal ezen részét csak 18 éven felüliek tekinthetik meg.
Elmúlt 18 éves?

Igen Nem