Betöltés...

ESP Mentőkés sima pengével

Ár: 14.057 Ft

A sima pengéjű ESP mentőkés professzionális eszköz az egyenruhások, mentők és civil felhasználók számára, akik bővíteni akarják EDC készletüket.

Az ESP EK-01 egy egyedi kivitelű összecsukható kés, amely ötvözi a szokásos kés, a textil bilincs és a biztonsági övek vágójának, valamint a sürgősségi üvegtörő tulajdonságait.

A kés sima, 100 mm hosszú , 440A rozsdamentes acélból készült pengével rendelkezik , amelyet nagy korrózióállóság és aprítás jellemez, könnyen élezhető és jó élességű.

A penge PVD (gázfázisú bevonat) bevonattal rendelkezik, amely csökkenti a kopást és további védelmet nyújt a korrózió ellen. Kihajtáskor a penge biztonságosan rögzül a bevált bélésrögzítő mechanizmussal , amely kényelmesen használható a hüvelykujjával.

A kés nyele tartós PA66 poliamid burkolatból áll. A fogantyú finom textúrája és ergonómiai profilja biztosítja a kés stabil fogását és könnyű használatát, ami különösen fontos az egyenruhás és a sürgősségi szolgálatok munkája esetén.

A kés zsebre vagy felszereléshez való rögzítésére szolgáló kapocs részben beágyazódott a markolatba, aminek köszönhetően gyakorlatilag nem nyúlik ki kívül, ami javítja a használat kényelmét. A kés fém gyűrűvel rögzíthető egy hátizsákhoz vagy mellényhez.

Az ESP EK-01 üvegtörővel (volfrám-karbid hegy) és többfunkciós vágóval van felszerelve, amely lehetővé teszi a ruhák, biztonsági övek és textil bilincsek gyors vágását. A penge különleges alakja megvédi a véletlen sérüléseket.
MŰSZAKI ADATOK
Alapinformációk
Penge profil Csepppont
Penge zár típusa Liner Lock
Kés típus összecsukható
Nyitási típus hüvelykujj csap
Acél típus rozsdamentes acél - 440
További adatok
Csipesz hordozáshoz van
Burkolóanyag polimer
Korrozióállóság magas
Tompa ellenállás rövid
Kivágás típusa homorú
Alkalmazás (rendeltetésszerű használat) mentés
Méretek
Teljes hossz [mm] 220
Penge hossza [mm] 100
Penge hossza [mm] 89
Hossz hajtogatás után [mm] 131
Penge vastagsága [mm] 3.1
Súly [g] 164

Tovább
Tulajdonságok
Kínálat: Egyéb vadászfelszerelés (kések, lámpa stb.)
 
Feladás dátuma: 2024.04.20
Eddig megtekintették 7 alkalommal

Vadász rovaton belül a(z) "ESP Mentőkés sima pengével" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK:

Az oldal ezen részét csak 18 éven felüliek tekinthetik meg.
Elmúlt 18 éves?

Igen Nem