Rubin Eszter tíz éve megjelent első regénye, a gasztrokulturális örökség irodalmi értelmezésével gazdagon átszőtt Barhesz megjelenése óta várták az olvasók ezt a nagyformátumú...
"Kétféle ember él a Földön: akik szeretik a gin-tonikot, és akik még nem kóstoltak tökéleteset." Mr. Z. A ginfogyasztás a reneszánszát éli, és aki szeretne elmélyülni a méltán...
VARÁZSOLJA KONYHÁJÁBA MEXIKÓ AUTENTIKUS ÍZEIT!
Mely Martínez számára a mexikói konyha mindig is a családról, a közösségről és a hagyományokról szólt. Mely Tampicóban...
Horváth Ilona szakácskönyv /bőrkötéses/ Rövid leírás: Horváth Ilona szakácskönyve a magyar gasztronómia alapművévé vált. Generációk tanultak belőle sütni-főzni, s egy...
Jamie Oliver - a nemzetközi hírű, brit sztárszakács - ezúttal ízletes, növényi alapú ételekkel jelentkezik. Napjainkban mind többen szeretnénk az egészségünk, pénztárcánk vagy...
A Vaják világában nem csak halálos bestiákkal, szörnyű átkokkal sújtott hercegnőkkel és hataloméhes varázslókkal találkozhatnak az utazók, hanem ínycsiklandóbbnál...
Kiadó: Alexandra Kiadó Nyelv: magyar Kiadás éve: 2013 ISBN: 9789633571514 Kötésmód: PUHATÁBLÁS Oldalszám: 128 oldal Méret [mm]: 150 x 210 x 5 A főzés szórakoztató, kreatív és...