Navigáció - szűrő
Betöltés...

Somogy megye - Állást kínál (munkaadó) Álláshirdetés - Állás

Hirdetésfigyelő
Álláshirdetés - Állás rovaton belül megtalálható apróhirdetések között böngészik.
A rovaton belüli keresési feltételek: Somogy megye - Állást kínál (munkaadó)
28 találat - 2. oldal / 3 oldal
500.000 Ft
Balatonföldvári szezonális bisztróba tapasztalattal rendelkező, önállóan dolgozni tudó felszolgáló - továbbá pályakezdő ételes és italos kisegítő kollégákat keresünk május...
2024.05.05
200.000 Ft
Egy ÁLLÁS, ami megváltoztatja az életedet ! Találj valamit, amit szeretsz csinálni, és akkor soha többé nem kell majd dolgoznod az életedben. KEZDD NÁLUNK VAGY FOLYTASD VELÜNK AZ...
2024.05.04
0 Ft
Balatonszemesi lángosozóba keresünk júniusi kezdéssel talpraesett, munkájára igényes, konyhában jártas lángossütőt. Amit mi ajánlunk: ☀️teljes munkaidős bejelentés...
2024.05.03
0 Ft
Azonnali kezdéssel keresünk Balatonszemesi étterembe talpraesett, munkájára igényes, konyhában jártas konyhai kisegítőt.. Amit mi ajánlunk: ☀️teljes munkaidős bejelentés...
2024.05.03
0 Ft
Azonnali kezdéssel nyári szezonra keresünk 1 fő pultost éttermünkbe. Amit ajánlunk: ☀️teljes munkaidős bejelentés ☀️fiatalos csapat ☀️korrekt munkaidő...
2024.05.03
1 Ft
Tehergépkocsi vezetőt keresünk Barcs és környékére.
2024.04.23
570.000 Ft
Kedves Érdeklődő! Az elején had hívjam fel a figyelmét, német nyelv tudás minimum alap, kommunikációs szinten elvárt a pályáztatás sikerességéhez. Kérem nyelvtudás nélkül NE...
2024.04.18
500.000 Ft
Balaton parti gyorséttermünkbe, Zamárdiba keresünk tapasztalattal rendelkező szakácsot szezonális munkára. Feladatok: Nyersanyagok előkészítése, feldolgozása (párolása,...
2024.04.17
400.000 Ft
Balaton parti gyorséttermünkbe , Zamárdiba keresünk konyhai kisegítőt szezonális munkára. Elsődlegesen hölgyek jelentkezését várjuk. Feladatok: Nyersanyagok előkészítése...
2024.04.17
500.000 Ft
Balaton parti éttermünkbe keresünk tapasztalattal rendelkező lángossütőt, gyrossütőt szezonális munkára. Feladatok: Alapanyagok, munkaterület előkészítése Az ételek...
2024.04.17