A bio amaránt kitűnő vas, kálcium, magnézium és cink valamint egyéb mikroelem forrás. Gluténmentes, ezért tökéletesen illeszkedik a lisztérzékenyek mindennapi étrendjébe.
Összetevők: kukorica*, napraforgólecitin Szóját, glutént, zellert, mustárt és szezámmagot is feldolgozó üzemben csomagolva. A kukorica az egyik legősibb gabonánk. Közép-Amerikából...
A kókuszpálma feltehetően Polinéziából származik, de ma már a trópusi partvidékeken mindenütt elterjedt. A kókuszdió tulajdonképpen ennek a pálmának a magja.
A quinoa egy dél-amerikai gabonaféle, az inkák a Magok Anyjának tartották. Peruban és Bolíviában termesztik elsősorban, főleg a sziklásabb, szikesebb vidékeken. 180 centisre is megnő,...
Felhasználása: édesítésre, kávékhoz, teákhoz, finom aromát ad a süteménynek, desszertnek. A hagyományos fehér cukor ideális és természetes helyettesítője. A nádcukor előnyei: -...
Gazdagíthatjuk vele reggeli müzlinket, de keverhetjük önmagában is tejbe vagy joghurtba. Felhasználható ezen túl süteményekben, sütőipari termékekben, levesekben, salátákban, illetve...
Összetevők:barnalencse* *= Ellenőrzött Ökológiai Gazdálkodásból HU-ÖKO-01 ellenőrizte: Biokontroll Hungária Nonprofit Kft. A lencse kiadós, kifejezetten a hideg téli napokra való...
A mazsola mint aszalt szőlő értékes tulajdonságait hordozza, koncentrált formában. Egy kg mazsolához 4-5 kg lédús szőlő szükséges. Édesítésre az egyik legtermészetesebb anyag, a...
Biorganik bio tápióka por 250gA manióka vagy tápióka Közép- és Dél-Amerikából származó növény, de ma már Ázsiában és Afrikában is nagy területeken termesztik. Elsősorban a...
A quinoa egy dél-amerikai gabonaféle, az inkák a Magok Anyjának tartották. Peruban és Bolíviában termesztik elsősorban, főleg a sziklásabb, szikesebb vidékeken. 180 centisre is megnő,...
A keményítő alkalmas sütésre, főzésre, kiváló adalékanyag szószokhoz, főzelékekhez. Ez az egyik leginkább konyhabarátnak nevezhető keményítőféle, mert amellett, hogy mellékíz...